Skybasert økonomisystem
Vi bruker skybaserte løsninger som lar oss samarbeide om regnskapet. På den måten kan vi gjøre akkurat så mye, eller lite, som du vil.

Vi er samarbeidspartnere med Tripletex og PowerOffice Go.

Les mer om Tripletex og hvordan vi bruker det her.

Les mer om PowerOffice Go og hvordan vi bruker det her.

Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt


Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner. Med automatiske betalingsløsninger, effektiv bilagsregistrering og enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

Å ha et skybasert økonomisystem betyr at det alltid er tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov. Modulene for faktura, regnskapl, timeføring, lønn og prosjektstyring er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.

Les mer på tripletex.no.


Opplevelsen av et regnskap som jobber for deg

Snakk sammen i sanntid.

Få full kontroll over økonomien med en automatisert, brukervennlig og oversiktlig regnskapsopplevelse som gir deg en enklere arbeidshverdag.

Snakk med regnskapsfører og andre gjennom PowerOffice Go. Send meldinger direkte, med link til området som trenger avklaring. Da sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Les mer på poweroffice.no.

Integrasjoner

Regnskapssystemene Tripletex eller PowerOfficeGO får du dekket de fleste behov for samhandling med andre systemer. Integrasjoner kan redusere manuelt arbeid, tidsbruk og man vil kunne oppnå bedre oversikt på tvers av systemene.
Om du bruker en skybasert løsning kan vi hjelpe deg med å integrere dette med dine andre systemer. Vi har erfaring med integrasjoner for flere bransjer som for eksempel håndverkere, konsulenter, restauranter og leger.

Eksempel på integrasjoner kan være

  • Bankintegrasjoner
  • Kassesystem
  • Fakturasystem
  • Ordresystem
  • Timesystem
  • Nettbutikk
  • Personalsystemer
Vi har erfarne ansatte både på Tripletex og PowerOfficeGo og har et godt samarbeid med begge leverandørene.

Tjenester