Skybasert økonomisystem
Vi bruker skybaserte løsninger som lar oss samarbeide om regnskapet. På den måten kan vi gjøre akkurat så mye, eller lite, som du vil.

Vi er samarbeidspartnere med Tripletex og PowerOffice Go, hvilket gjør at du som kunde kan få et system som passer for din bedrift og deres bruk. 


Regnskap gjort smart, enkelt og effektivt

Tripletex forenkler hverdagen for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer.

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som enkelt kan tilpasses din bedrifts rutiner.
Tripletex gir en enkel rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører. Med automatiske betalingsløsninger og effektiv bilagsregistrering, får du et system som gir full kontroll over din bedrifts økonomi der vi samarbeider basert på din bedrifts behov.

Å ha et skybasert økonomisystem, betyr at det alltid er tilgjengelig både på nett og på mobil. Videre er Tripletex kjent for sine mange integrasjonsmuligheter, slik at du enkelt kan tilpasse systemet til å oppfylle din bedrifts behov.  Alle modulene er sømløst integrert med hverandre, og du velger selv hvilke du vil bruke. Blant modulene finnes faktura, regnskap, timeføring, lønn, prosjektstyring, lager og logistikk m.m.

Tripletex leverer også spesialtilpassede bransjeløsninger for elektrikere og rørleggere.


Opplevelsen av et regnskap som jobber for deg

Snakk sammen i sanntid.

Få full kontroll over økonomien med en automatisert, brukervennlig og oversiktlig regnskapsopplevelse som gir deg en enklere arbeidshverdag.

Snakk med regnskapsfører og andre gjennom PowerOffice Go. Send meldinger direkte, med link til området som trenger avklaring. Da sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Integrasjoner

Regnskapssystemene Tripletex eller PowerOfficeGO får du dekket de fleste behov for samhandling med andre systemer. Integrasjoner kan redusere manuelt arbeid, tidsbruk og man vil kunne oppnå bedre oversikt på tvers av systemene.
Om du bruker en skybasert løsning kan vi hjelpe deg med å integrere dette med dine andre systemer. Vi har erfaring med integrasjoner for flere bransjer som for eksempel håndverkere, konsulenter, restauranter og leger.

Eksempel på integrasjoner kan være

  • Bankintegrasjoner
  • Kassesystem
  • Fakturasystem
  • Ordresystem
  • Timesystem
  • Nettbutikk
  • Personalsystemer
Vi har erfarne ansatte både på Tripletex og PowerOfficeGo og har et godt samarbeid med begge leverandørene.

Tjenester


    Kontakt oss: